Search
Search ×

Mr. Dirk De Keuster

Dirk De Keuster studeerde rechten in Leuven en Straatsburg. Hij behaalde ook een MBA diploma aan de Universiteit Antwerpen. Hij startte zijn loopbaan op het kabinet van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting in 1992. Hij werd advocaat in 1999 in het kantoor De Bandt, Van Hecke, Lagae (nu Linklaters). Sinds 2008 is hij zelfstandig advocaat. 

 

 

Mr. Elke Casteleyn

Elke Casteleyn vatte na een muzikale carrière in 2003 haar rechtenstudies aan aan de Universiteit te Gent en studeerde er af in 2007. Sindsdien is zij actief als advocaat en legde zich vanaf dag één toe op overheidsopdrachten en het privaat bouwrecht. In deze materies verdedigt zij met regelmaat cliënten voor de Raad van State en de burgerlijke hoven en rechtbanken. Daarnaast is Elke een veelgevraagd spreker op seminaries en in-house opleidingen en publiceert zij regelmatig in toonaangevende vakliteratuur. 

 

 

Mr. Uschi Steurs

Uschi Steurs studeerde rechten in Antwerpen. Zij is sinds 2015 actief op het kantoor. Zij specialiseert zich in huurgeschillen en tuchtrecht. 

 

Patrick Vandevelde

Patrick Vandevelde is industrieel ingenieur bouwkunde. Hij werkte onder meer als gewestelijk stedenbouwkundig ambtenaar bij de Vlaamse overheid en als kabinetsmedewerker bij de Stad Aalst. Hij is een vaste medewerker van het kantoor op zelfstandige basis voor dossiers ruimtelijke ordening en PPS. 

 

 

Danielle Bracke

Danielle Bracke heeft een lange carrière in de administratieve ondersteuning van advocatenkantoren. Zij werkte eerst op zelfstandige basis en nadien bij Linklaters. Op kantoor staat zij in voor het secretariaat en de boekhouding.

 

 

Copyright 2019 De Keuster - Casteleyn Privacybeleid
Back To Top